Η πολιτική είναι το αληθινό ροκ εν ρολ των ημερών μας και οι πολιτικοί οι μεγαλύτεροι ποπ αστέρες

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου η Ελευθεροτυπία δημοσίευσε μια συνέντευξη των Laibach σε ένα άρθρο του Δ. Αναστασόπουλου με τίτλο “Οι εθνικοί ύμνοι είναι τα τέλεια ποπ τραγούδια“. Στην συνέντευξη οι Laibach μιλούν για το άλμπουμ Volk, την θεματολογία και τις μεθόδους τους και όσα τους εμπνέουν. Αναδημοσιεύουμε το τέλος της συνέντευξης που έχει λίγο περισσότερο να κάνει με την επικαιρότητα και σας προτείνουμε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στο enet.gr, acheter levitra en ligne.

“Ο Ομπάμα είναι η απόδειξη ότι η πολιτική είναι το αληθινό ροκ εν ρολ των ημερών μας και οι πολιτικοί οι μεγαλύτεροι ποπ αστέρες. Παραφράζοντας τον Λένον, πιστεύω ότι ο Ομπάμα τώρα είναι πιο διάσημος από τον Χριστό”

Περιμένουν από αυτόν κάτι ως Βαλκάνιοι; 

Θα έχει πολλή δουλειά στη χώρα του. Οι ΗΠΑ, άλλωστε, είναι τώρα πιο «βαλκανοποιημένες» από τα Βαλκάνια. Αν η Αμερική αλλάξει, ο υπόλοιπος κόσμος θα ακολουθήσει. Εκτός από τα Βαλκάνια. Εδώ πέρα ποτέ δεν είσαι σίγουρος για το τι μπορεί να συμβεί…


 

Το trailer του ντοκιμαντέρ “Divided States of America” για την περιοδία των Laibach στην Αμερική λίγο πριν τις εκλογές του 2004 στην Αμερική.
 

Το America απο το άλμπουμ VOLK όπως το παρουσίασαν στην τελευταία συναυλία τους στην Μόσχα, στις 22.09.2007

This entry was posted in Συνεντεύξεις and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*